Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тячівська ДЮСШ провела відкритий чемпіонат з тенісу

Тячівська ДЮСШ провела відкритий чемпіонат з тенісу
120 – саме стількох учасників зібрала Відкрита першість Тячівської ДЮСШ, яка відбулась нещодавно, встановивши своєрідний рекорд України за кількостю спортсменів, які взяли участь в одному турнірі ФТУ...

120 – саме стількох учасників зібрала Відкрита першість Тячівської ДЮСШ, яка відбулась нещодавно, встановивши своєрідний рекорд України за кількостю спортсменів, які взяли участь в одному турнірі ФТУ 2-ї категорії в 2013-2015 роках.

ВІДЕО ДНЯ

Юні тенісисти зі Львова, Хмельницького, Рівного, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська, Стрия, Трускавця, Коломиї, Ужгорода, Мукачева, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева на протязі 6 днів виборювали першість у 2-х вікових групах юнаків (до 10 та до 12 років) та 4-х у дівчат (до 10, 12, 14 та 16 років).

Розпочалися змагання урочистим парадом спортсменів. Після гімну та підняття прапору України, учасників вітали з початком турніру начальник Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Д.М. Ман, тячівський міський Голова І.І. Ковач, директор Тячівської ДЮСШ В.І. Варга та голова Федерації тенісу Закарпаття В.М. Алексій. Почесні гості побажали юним спортсменам перемог, чесної гри та міцного здоров’я.

Реклама

Після офіційного відкриття турніру, на 5 грунтових кортах відразу розпочалися безкомпромісні поєдинки основного турніру. На шостому ж корті, з сучасним покриттям «хард», збудованому на кошти спонсорів в цьому році, також вперше в Україні, для 20 учасників ми провели так званий регіональний турнір, в якому взяли участь юні тенісисти, які за правилами поки що не могли грати в офіційних змаганнях під егідою Федерації тенісу України.

Тепла сонячна погода, чітке проведення змагань Головною суддівською колегією під керівництвом Головного судді турніру В.В. Деяка (м.Хуст), відмінно підготовлені корти сприяли тому, що всі учасники змогли показати максимум своїх можливостей, вміння та жагу до перемоги.

Реклама

Чудово виступили юні господарі турніру тячівці, на рахунку яких 2 перших місця (М.Глібчук – дівчата до 14р.; І. Шишмарьов – юнаки до 10р.) та 3 других (Ю. Пузик в одиночному і парному розрядах; І.Бабич – в парному розряді).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно