Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Хусті покупці нарікають на високі ціни на ранні овочі та фрукти

У Хусті покупці нарікають на високі ціни на ранні овочі та фрукти

У Хусті покупці нарікають на високі ціни на ранні овочі та фрукти
На овочевому ринку у місті над Тисою вже більше тижня, як продають ранні овочі і фрукти. Переважно привезені вони з сусідньої Виноградівщини. Тож якщо нова картопля ще 7-8 днів тому коштувала...

На овочевому ринку у місті над Тисою вже більше тижня, як продають ранні овочі і фрукти. Переважно привезені вони з сусідньої Виноградівщини. Тож якщо нова картопля ще 7-8 днів тому коштувала півсотні, то нині її можна придбати і за 30, і за 25 і навіть за 20 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Редиска наразі коштує 7-8 гривень, цибуля – по 2 гривні за пучок, помідори – по 42, а огірки – по 22 гривні. Білокачанну капусту можна знайти за 18, а цвітну – за 30 гривень. Є навіть свіжий кріп, петрушка… Проте вартість полуниці вражає. В одних місцях вона «тягне» аж на сотню, у інших – рівно наполовину дешевша. – У мене фрукти хоч і парникові, але екологічно чисті, нічим не поливаю, удобрюю виключно органічними добривами, – каже продавчиня Наталя Майор із Широкого.

– Вартість полуниці просто захмарна, – стверджує у свою чергу хустянка Алла Кадар. – Почекаю, поки ціна «впаде», як на картоплю.

Реклама

– Дитина просить, не можу не купити, – запевняє інша мешканка міста над Тисою Мар’яна Лавренко. – Ранні овочі хоч і дорогі, але найжаданіші для малечі, бо, як кажуть, заборонений плід завжди солодший. Я вибираю велику полуницю, дивлюсь, аби ягоди не були пом’ятими. Такі фрукти завжди багаті на вітамін С. Слід зазначити, що сезон врожаю ранніх сортів полуниці триває два тижні і ціна на ягоди поступово таки «опускається», бо на початку тижня червоні смачні ягоди коштували не менше 120 гривень.

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно