Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Боєць «Карпатської Січі» колекціонує українські шеврони

Боєць «Карпатської Січі» колекціонує українські шеврони
Боєць «Карпатської Січі» Роман Боднар із позивним «Фюрер» колекціонує сучасні українські шеврони. На даний момент він має 43 шеврони, - інформує офіційна сторінка добровольчої чоти у Фейсбуці. «У...

Боєць «Карпатської Січі» Роман Боднар із позивним «Фюрер» колекціонує сучасні українські шеврони. На даний момент він має 43 шеврони, - інформує офіційна сторінка добровольчої чоти у Фейсбуці.

ВІДЕО ДНЯ

«У мене є шеврони політичних партій, самооборонівських організацій, силових структур. Особливо мені цікаві шеврони добровольчих батальонів, які воюють на цій війні. І моя служба у Пісках дала можливість поповнити колекцію», - розповідає Роман.

Найціннішим хлопець вважає шеврон «Карпатської Січі». «Комбат просто зняв його з себе і вручив мені. Тепер цей шеврон – найбільша цінність для мене», - каже боєць. Також важливим для нього є шеврон батальону ОУН – про його передачу у колекцію було дуже важко домовитися. Окрім того, Фюрер полює на шеврон «Кіборг», який вручали захисникам Донецького аеропорту. «Такий шеврон можна купити за 50 гривень, але мені пообіцяли передати справжній, який належить кіборгу з Правого Сектора», - зазначає доброволець. Ще у колекції не вистачає шеврона спецпідрозділу Дніпро-1 з вогняним гербом України і шевронів підрозділів МНС, які беруть участь в АТО.

Реклама

Також Фюрер збирає шеврони сил, які воюють проти України. «Все почалося з Майдану – там я здобув трофейні шеврони спецпідрозділів «Беркут», «Титан» і «Гепард». Титанівський був отриманий у боях біля Українського дому, беркутівський – на Майдані, а гепардівський - на перехресті Банкової та Інститутської», - пояснює Роман.

У його планах створити безкоштовний Музей окупації української держави в одній із шкіл.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно