Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Перевірятимуть храми і прилеглу територію: поліція анонсувала посилення заходів безпеки на Великдень

Перевірятимуть храми і прилеглу територію: поліція анонсувала посилення заходів безпеки на Великдень

Перевірятимуть храми і прилеглу територію: поліція анонсувала посилення заходів безпеки на Великдень

Понад 17 тисяч поліцейських різних підрозділів, а також нацгвардійці, рятувальники та представники ДФТГ будуть нести службу у святкові дні, у тому числі біля культових споруд, адже основне завдання – забезпечити безпеку людей в умовах війни. Про це тимчасовий виконувач обов’язків Голови Нацполіції повідомив сьогодні, 13 квітня, під час відеоселекторної наради  керівників структурних та територіальних підрозділів поліції. 

ВІДЕО ДНЯ

Іван Вигівський зазначив, що, за попередніми даними, участь у великодніх богослужіннях візьме значна кількість вірян: «Загалом богослужіння проходитимуть у майже 13 тисячах храмів. Наше головне завдання – забезпечити публічну безпеку та порядок з урахуванням терористичних загроз, а також провокацій, які можливі з боку ворога. Відтак до забезпечення правопорядку буде залучено майже 20 тисяч правоохоронців, із них понад 17 тисяч поліцейських».

Читайте також:
Щоб вийшла пухкою і не пригоріла: як приготувати смачну паску на Великдень
Реклама

Він додав, що біля культових споруд також працюватимуть вибухотехніки та кінологи, які перевірятимуть храми та прилеглу територію на наявність вибухонебезпечних предметів. Окрім того, біля всіх храмів і церков буде посилено патрулювання.

Заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич повідомив, що для оперативного реагування на будь-які правопорушення в усіх обласних управліннях поліції розпочнуть роботу ситуаційні центри.

Реклама

«Ситуація у нас дуже загострена, наш ворог може застосувати будь- які засоби, аби навести паніку. Ми маємо не допустити провокацій, порушень публічної безпеки та порядку. Ми повинні спрацювати на превенцію та спільно із працівниками СБУ вчасно виявляти осіб, які можуть намагатися дестабілізувати обстановку», – сказав Олександр Фацевич.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно