Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Німеччині закарпатський футболіст Михайло Кополовець почав відзначатись забитими м’ячами

У Німеччині закарпатський футболіст Михайло Кополовець почав відзначатись забитими м’ячами

У Німеччині закарпатський футболіст Михайло Кополовець почав відзначатись забитими м’ячами
Наш земляк виявився чи не єдиним підписанням ФК "Айнхайт" у зимове трансферне вікно. Команда з Рудольштадту веде боротьбу за виживання, тому на другу половину сезону керівництво клубу ставить...

Наш земляк виявився чи не єдиним підписанням ФК "Айнхайт" у зимове трансферне вікно. Команда з Рудольштадту веде боротьбу за виживання, тому на другу половину сезону керівництво клубу ставить завдання піднятися із зони вильоту. Наразі Рудольштадт в Оберлізі (п'ятий рівень в німецькій футбольній системі), групі Нордост-Зюд, ділить 14-15 місце з Бернбургом із 16 команд. До рятівної 13 позиції всього один пункт, як і до останнього місця.

ВІДЕО ДНЯ

Михайло приєднавшись до команди 1 січня, але не зміг почати повноцінні тренування через травму, через яку він пропустив майже два місяці.

У місцевій пресі про нього пишуть, як екс-гравця вищолігового українського клубу "Карпати" (Львів), який має досвід гри проти таких клубів як "Севілья", "ПСЖ" та "Борусія". А дортмундцям навіть забивав 25 березня 2011 року, зрівнявши рахунок 2:2. Та єврокубкова зустріч завершилася домашньою поразкою львів’ян 3:4.

Реклама

«Кополовець виступатиме у нашому клубі до кінця сезону», - заявив голова клубу Франк Крачмар, після ряду товариських ігор, де Михайло, граючи на лівому фланзі, вдало себе проявив.

Важливим фактором у підписанні контракту ужгородця з німцями, є те, що Михайло має угорське громадянство. Свою роль відіграло і те, що член ради клубу ФК "Айнхайт" Вілфрід Шардт має тісні зв’язки в Україні, таким чином він був добре обізнаний з грою Кополовця.

Реклама

Перша його поява на полі у чемпіонаті прийшлася на гру проти "Ерцебірг Аеу-2". Він вийшов на заміну на 75 хвилині, але рахунок 2:1 на користь суперника, так і не змінився.

А вже у другій своїй грі Михайло відзначається голом. У кубковій грі проти "Карл Цейс Йени", Кополовець, на 40-ій хвилині, по своєму лівому фланзі пройшов правого захисника Сорена Айсмана, і з 14 метрів сильно пробив у ближній кут. Тим самим зрівнявши рахунок у зустрічі, але за десять хвилин до кінця айнхайтці пропустили ще один гол і програли 1:2

Починаючи з матчу проти "Юніон Сандерздорф", 2 квітня, Михайло у всіх матчах виходить у стартовому складі. В цьому ж матчі команда закарпатця залишившись в середині гри у меншості програла поєдинок 2:1. Михайло відзначився лиш небезпечним ударом зі штрафного.

Реклама

Через три дні, у грі проти лейпцизького "Локомотиву", на стартових хвилинах Кополовець мав можливість відзначитися та його удар був заблокований. В середині другої половини гри Михайло не використав ще декілька можливостей. Гра завершилась безгольовою нічиєю.

12 квітня Рудольштадт зазнав розгрому з боку другої команди "Ред Бул Лейпциг-2", основа якої активно бореться за вихід до Бундесліги.

За тиждень, "Айнхайт" здобуває свою другу перемогу, за участю ужгородця. Кополовець на 14 хвилині спробував повторити свій перший гол, та на цей раз м’яч пройшов поруч зі стійкою. В кінці матчу сольний прохід Михайла закінчився гострим ударом та це вже лише для статистики. 2:1 на користь Рудольштадту.

У грі проти "Енергі-2 Котбус", яка відбулась 26 квітня, рудольштадтці першими забили, але до кінця матчу пропустили три гола у відповідь. На 20-ій хвилині Кополовець відзначився ударом по воротам, який парирував голкіпер "Котбуса". На 80-ій хвилині Михайло був замінений.

Тарас Галушка

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно