Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Сім’ї переселенців з Донбасу отримали від угорців допомогу

Сім’ї переселенців з Донбасу отримали від угорців допомогу
30 квітня у приміщенні ужгородської ЗОШ №9 родини вимушених переселенців зі Сходу України отримали допомогу від Угорської екуменічної служби з надання допомоги родинам внутрішніх переселенців. За...

30 квітня у приміщенні ужгородської ЗОШ №9 родини вимушених переселенців зі Сходу України отримали допомогу від Угорської екуменічної служби з надання допомоги родинам внутрішніх переселенців.

ВІДЕО ДНЯ

За словами координатора акції в Ужгороді Миколи Яцкова, це масштабна програма по Україні, у рамках якої вимушені переселенці зі Сходу України отримують пакунки з продуктами харчування (продуктові пакети важать 30—35 кг, у них є олії, тушонки, різні крупи) і засоби гігієни. Є також окремі пакети з памперсами і дитячим харчуванням для малечі до двох років.

Акція стартувала саме у Закарпатській області, почали з Ужгорода, продовжать у Мукачеві, також вирішується питання щодо Виноградова і Хуста. У Закарпатті отримають допомогу приблизно 104 багатодітні родини. Цільова аудиторія, у першу чергу, багатодітні сім’ї. Далі вже допомога надається родинам, де двоє дітей, чи інваліди у сім’ї, або ж мама сама виховує дітей.

Реклама

До слова, у Закарпатті є три родини, у яких понад 8 дітей, то їм надаються подвійні пакети. Було придбано виключно українську продукцію.

У цій акції волонтерять активісти громадської організації “Закарпаття-Донбас” — це самі ж переселенці, які зголосилися допомогти скоординувати роботу. Вони організовують процес роздачі, завантаження і розвантаження пакунків.

Реклама

Евеліна Гурницька

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно