Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Івано-Франківщині пограбували закарпатця

На Івано-Франківщині пограбували закарпатця
Чоловік приїхав на Івано-Франківщину з міста Хуст, що на Закарпатті, і став жертвою злочину. Його пограбували двоє раніше судимих прикарпатців, відібрали 600 доларів США та одну тисячу...

Чоловік приїхав на Івано-Франківщину з міста Хуст, що на Закарпатті, і став жертвою злочину. Його пограбували двоє раніше судимих прикарпатців, відібрали 600 доларів США та одну тисячу гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Подія трапилася вчора у Надвірній. Зі слів 30-річного потерпілого, він прибув до райцентру Надвірної на запрошення дівчини та планував гостювати кілька днів. На пероні вокзалу його зустрів знайомий, котрий запропонував допомогу у вирішенні питання щодо місця проживання. Але для цього він запросить товариша, котрий точно скаже, де найкраще поселитися і покаже дорогу до помешкання. Прямуючи вулицями Надвірної зловмисники обрали безлюдне місце, де і пограбували закарпатця. У мешканця сусідньої області силоміць відібрали шість сотень доларів США та одну тисячу гривень.

Того ж дня, після отриманого повідомлення про грабіж, міліціонери розшукали та затримали зловмисників. 20-річний та 24-річний підозрювані у скоєнні кримінального правопорушення – грабіж, перебувають під вартою. Зловмисникам загрожує в черговий раз і на тривалий термін опинитися в ізоляції від суспільства. Обидва вже й раніше відбували покарання в місцях позбавлення волі за вчинення крадіжок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно