Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Олена Камінська стала першим кавалером Ордену Марії Терезії

Олена Камінська стала першим кавалером Ордену Марії Терезії
Сьогодні у приватному сквері Панових біля Ужгородського Хрестовоздвиженського кафедрального собору Мукачівської греко-католицької єпархії відбувся церемоніал нагородження першого кавалера ордену...

Сьогодні у приватному сквері Панових біля Ужгородського Хрестовоздвиженського кафедрального собору Мукачівської греко-католицької єпархії відбувся церемоніал нагородження першого кавалера ордену Марії-Терезії, імператриці Священної Римської імперії.

ВІДЕО ДНЯ

Цю почесну нагороду з рук Алена Панова отримала засновник, керівник, натхненник та головний ідеолог студії сучасного танцю “БЛІЦ” Олена Камінська.

- Орденом Марії-Терезії щороку відзначатимуть громадян, які внесли вагомий вклад у розвиток Ужгорода. Цього року розглядалося п’ять кандидатур на відзнаку, і всі вони були достойними. Це направду патріоти міста, які роблять багато на його користь. Разом з тим Олена Камінська змогла перекрити аж три позиції: це позиція виховання і освіти, це позиція просування на міжнародній арені і це позиція побудови громадянського суспільства в Ужгороді, – зауважив Панов.

Реклама

Серед почесних гостей був міністр освіти і науки України Сергій Квіт.

-Дуже приємно знаходитися сьогодні тут, разом з вами, дорогі ужгородці. Адже я народився в Ужгороді, а мою доньку хрестили у цьому соборі,тому це місце для мене дуже знаменне, – повідав автобіографічні факти пан Квіт.

Реклама

Він похвалив родину Панових: «Такі ініціативи є знаменними, важливими для розвитку нашого міста. І не треба чекати, що хтось щось скаже, доручить, а треба самому робити таке подвижництво».

На захід прийшло багато вихованців Олени Камінської та їхні батьки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно