Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обласна влада обговорювала розвиток спортивної галузі краю

Обласна влада обговорювала розвиток спортивної галузі краю
Учора відбулася зустріч керівництва області з представниками спортивної галузі області. Участь в заході взяли голова облради Володимир Чубірко, начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман,...

Учора відбулася зустріч керівництва області з представниками спортивної галузі області. Участь в заході взяли голова облради Володимир Чубірко, начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман, спортивна громадськість краю.

ВІДЕО ДНЯ

На нинішній час обласною радою прийнято програми розвитку фізичної культури і спорту і розбудови мережі спортивних майданчиків. Лише цього року обласна рада виділила 22 мільйони, які буде витрачено на утримання спортивних закладів, проведення спортивно-масових заходів. У краї вже встановлено 71 спортивний майданчик, на цей рік заплановано встановити ще 11, - повідомили у прес-службі Закарпатської облради.

«Що важливо, на відміну від інших областей країни нам вдалося зберегти всі дитячо-юнацькі спортивні школи. Також підтримано і спортивні товариства, які передано на місцеве фінансування. Рада найшла можливість виплачувати стипендії кращим спортсменам. Але як і загалом в країні, ситуація непроста і в цій галузі. Нам треба популяризувати спорт. Велику увагу маємо надавати дитячо-юнацькому спорту. Зважаючи на окупацію Криму, маємо можливість проводити всеукраїнські спортивні заходи саме на Закарпатті. Ресурс для цього в нас є», - вважає Володимир Чубірко.

Реклама

Порушувалося питання відсутності в обласному центрі басейну для містян, для розвитку водних видів спорту. Керівник ради зазначив, що виділяються кошти на ремонт шкільних басейнів в Ужгороді. Окрім того, в УжНУ за кошти обласної ради було капітально відремонтовано басейн, який має змогу приймати й різного рівня змагання. Окрім того, в Тячеві буде зведений комплекс з басейном.

Озвучувалися питання й розвитку великого тенісу, фехтування в області.

Реклама

Ще одне питання, яке озвучували на нараді – про необхідність єдиного підходу до розвитку спортивної галузі, об’єднання зусиль різних спортивних товариств для цього. Для цього керівник ради запропонував розробити своєрідну карту розвитку галузі на найближчий період.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно