Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Одинадцять чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон в межах області

Одинадцять чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон в межах області

Одинадцять чоловіків намагалися незаконно перетнути кордон в межах області
ВІДЕО ДНЯ

Одинадцять чоловіків призовного віку, які намагались незаконно перетнути держрубіж, затримали впродовж доби прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті. 

Двох осіб разом із переправником зупинили прикордонники відділення «Велика Бийгань», у ході реалізації інформації, що надійшла від оперативників загону. Двоє чоловіків з Одещини мали намір за допомогою закарпатця незаконно потрапити до Угорщини. У прикордоння їх привіз 48-річний мешканець села Дийда, який пообіцяв організувати одеситам безперешкодний перетин кордону. Усіх трьох чоловіків затримали.

Реклама

Ще одного українця, який намагався незаконно потрапити в Угорщину, затримали прикордонники відділу «Лужанка». Затриманим виявився житель Закарпаття. 

Читайте також:
Закарпатця засудили до 3 років ув’язнення за ухилення від мобілізації
Реклама

Одного киянина та трьох жителів Сумщини зупинили неподалік від українсько-румунського кордону прикордонні наряди відділення «Велятино».

Двох чоловіків зупинили у прикордонні військовослужбовці відділу «Тячів». Щоб незаконно перетнути кордон з Румунією, один із затриманих прибув з Дніпропетровщини, інший з Харківщини. 

Ще один порушник прибув на Закарпаття з Івано-Франківщини. Чоловік також планував потрапити в Румунію. Його затримав прикордонний наряд відділу «Ділове».

Реклама

Стосовно затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», склали протоколи, справи скерували до суду.

Про виявлення у діях одного із затриманих ознак злочину, передбаченого ст.332 ККУ, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Нагадаємо, що прикордонники зупинили гумовий човен, в якому були ухилянти.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно