Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські прикордонники під час травневих свят ретельніше перевірятимуть громадян Росії

Закарпатські прикордонники під час травневих свят ретельніше перевірятимуть громадян Росії

Закарпатські прикордонники під час травневих свят ретельніше перевірятимуть громадян Росії
Державна прикордонна служба працюватиме під час травневих свят у посиленому режимі, аби перетнути кордон не склало туристам жодних труднощів. Про це у рамках прес-конференції розповіли закарпатські...

Державна прикордонна служба працюватиме під час травневих свят у посиленому режимі, аби перетнути кордон не склало туристам жодних труднощів. Про це у рамках прес-конференції розповіли закарпатські прикордонними.

ВІДЕО ДНЯ

Практика останніх кількох років засвідчила, що під час травневих свят суттєво зростає кількість бажаючих перетнути державний кордон. Саме тому прикордонники збільшують кількість особового складу прикордонної служби, які будуть безпосередньо виконувати свої обов’язки, щоб пришвидшити пропуск громадян і не створювалися затори. Для цього буде також збільшена кількість смуг руху. На час травневих свят буде окрема смуга руху для ветеранів, інвалідів та туристів.

Будуть діяти в цей час і деякі обмеження. Стосуватимуться вони ризикових груп громадян із РФ та країн балканського регіону. Щодо таких осіб буде здійснюватися поглиблений огляд на предмет підробних документів на посвідчення особи, документів на вантаж.

Реклама

Під час травневих свят посилено перевірятимуть автомобілі, чи не перевозять вони зброю, вибухові пристрої, наркотичні речовини. Для цього залучать підрозділи прикордонників і із службовими собаками.

Ретельніше охоронятимуть і так звану «зеленку». Так само збільшать кількість нарядів, влаштують подобове чергування разом із ДАІ, долучатимуться до охорони території також добровольці, місцеві жителі та громадські активісти. Для цього застосовуватиметься сучасна техніка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно