Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівські оперативники упродовж тижня викрили два факти незаконного обігу наркотичних засобів

Берегівські оперативники упродовж тижня викрили два факти незаконного обігу наркотичних засобів

Берегівські оперативники упродовж тижня викрили два факти незаконного обігу наркотичних засобів
Упродовж минулого тижня співробітники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції задокументували два факти незаконного обігу наркотиків. Відкрито два кримінальні провадження: за ст.309...

Упродовж минулого тижня співробітники карного розшуку Берегівського райвідділу міліції задокументували два факти незаконного обігу наркотиків. Відкрито два кримінальні провадження: за ст.309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів) та ст.317 (утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Також складено адміністративний протокол за ст. 44 КУпАП (Незаконне зберігання наркотичних засобів в невеликих розмірах).

ВІДЕО ДНЯ

У м.Берегово в одному з будинків на вул.Сечені міліціонери зафіксували факт вживання наркотичних засобів. Під час розпивання спиртних напоїв 53-річний власник будинку надав дозвіл своєму 24-річному гостю на вживання марихуани, яку той приніс із собою, – йдеться у повідомленні Берегівського РВ УМВС.

З місця події вилучено саморобний пристрій для куріння наркотиків та марихуану вагою 3 грами.

Реклама

Господарю помешкання за створення наркопритону загрожує позбавлення волі строком до 5 років. А його гостя, через невелику вагу наркотичного засобу, притягнуто до адмінвідповідальності. Йому загрожує адмінарешт на строк до 15 діб.

За кілька днів на вул.Мукачівській в м.Берегово, поблизу сміттєвих баків, оперативники карного розшуку виявили 18-річного молодика, який саме збирався покурити «травку». Марихуану та виготовлений із пластикової пляшки пристрій для її куріння вилучено.

Реклама

Як з′ясувалося, цей юнак, попри свій юний вік, вже п’ять разів притягувався до кримінальної відповідальності й 3 роки «відсидів». Тепер же йому знову загрожує до 3 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно