Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

росія може готувати масштабний теракт

росія може готувати масштабний теракт

"Атака" дронів на кремль, в якій росіяни звинувачують Україну, може свідчити про підготовку москвою масштабного теракту. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

ВІДЕО ДНЯ

 "Щодо дронів над кремлем. Все передбачувано... росія очевидно готує масштабний терористичний акт. Тому спочатку затримує в Криму велику групу нібито диверсантів. А потім демонструє "дрони над кремлем", – зазначив Подоляк.

Він наголосив, що Україна веде виключно оборонну війну і подібні "атаки" на об’єкти на території рф не вирішують жодного військового завдання. Але, водночас, для москви такі дії стали б основою виправдання ударів по мирних українцях.

Реклама
Читайте також:
Володимир Зеленський відреагував на нічну "атаку" на кремль

"По-друге, ми з інтересом спостерігаємо за зростанням казусів та ексцесів, що відбуваються в різних куточках росії. Поява невідомих БПЛА на енергетичних об’єктах чи території кремля можуть свідчити про підпільну роботу місцевих сил опору. Як відомо, дрони можна купити у будь-якому військторгу", – зазначив радник керівника ОП.

Реклама

За його словами, втрата силового контролю над країною з боку російського диктатора володимира путіна та його поплічників очевидна. Тому "щось у росії точно відбувається, але точно без дронів України над кремлем".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно