Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція звітує про готовність забезпечити громадський порядок під час травневих свят

Міліція звітує про готовність забезпечити громадський порядок під час травневих свят

Міліція звітує про готовність забезпечити громадський порядок під час травневих свят
Напередодні травневих свят у Виноградівському райвідділі міліції ведеться активна робота щодо забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів. З метою ефективного забезпечення охорони...

Напередодні травневих свят у Виноградівському райвідділі міліції ведеться активна робота щодо забезпечення правопорядку під час проведення масових заходів.

ВІДЕО ДНЯ

З метою ефективного забезпечення охорони громадського порядку, профілактики правопорушень та недопущення скоєння злочинів, особовий склад райвідділу переведено на посилений варіант несення служби, – повідомляє Виноградівський РВ УМВС.

До забезпечення охорони громадського порядку та оперативного реагування на повідомлення та звернення громадян залучено особовий склад усіх служб та підрозділів райвідділу міліції, а також розгорнуто та організовано діяльність оперативного штабу.

Реклама

Охорону громадського порядку на травневі свята забезпечуватимуть понад 80 правоохоронців Виноградівського райвідділу. Міліціонери слідкуватимуть за порядком в місцях найбільшого скупчення громадян. Крім того, працюватимуть мобільні екіпажі ДАІ.

Виноградівські правоохоронці закликають всіх мешканців та гостей району поводитися цивілізовано, ставитись один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій по охороні правопорядку. З розумінням ставтесь до перевірки правоохоронцями документів, особистих речей та транспортних засобів. Адже це робиться в першу чергу для захисту і безпеки самих громадян.

Реклама

- Міліція готова і буде реагувати на всі звернення громадян. За нами спостерігає весь світ, а тому ми повинні продемонструвати єдність, високу правову культуру. Ми мусимо вкотре довести, що українці – це мирний, толерантний, доброзичливий і гостинний народ. Тож бажаємо всім виноградівцям та гостям району приємних свят, - наголосив начальник Виноградівського райвідділу міліції Анатолій Шкирта.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно