Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді визначили володарку титулу "Міс Ужгород – 2015"

В Ужгороді визначили володарку титулу "Міс Ужгород – 2015"
Вчора в Ужгороді в облдрамтеатрі відбувся конкурс краси, в якому взяли участь 15 молодих красунь зі всього Закарпаття, щоб позмагатися за корону «Міс Ужгород-2015». У фіналі конкурсу краси дівчата...

Вчора в Ужгороді в облдрамтеатрі відбувся конкурс краси, в якому взяли участь 15 молодих красунь зі всього Закарпаття, щоб позмагатися за корону «Міс Ужгород-2015».

ВІДЕО ДНЯ

У фіналі конкурсу краси дівчата виходили на подіум чотири рази - в національних українських костюмах, дизайнерських костюмах, вечірніх сукнях та на інтелектуальний конкурс, де проявили свої можливості в ораторському мистецтві і кмітливості.

За підсумками конкурсу другою віце-міс Ужгорода-2015 стала Вікторія Костюк. Титул першої віце-міс Ужгорода-2015 виборола Наталія Попович. Титул найгарнішої дівчини Ужгорода судді віддали Інессі Товт, до речі, жительки Мукачева.

Реклама

"Раніше я ніколи не брала участь у подібних конкурсах, але дуже рада, що перемогла в цьому конкурсі краси. За час підготовки до фінального етапу конкурсу ми з дівчатками здружилися і плануємо разом проводити побільше часу", – зазначила володарка цьогорічної корони краси.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно