Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Очікуємо їх найближчим часом: Зеленський анонсував важливу ініціативу

Очікуємо їх найближчим часом: Зеленський анонсував важливу ініціативу

Очікуємо їх найближчим часом: Зеленський анонсував важливу ініціативу

Президент Володимир Зеленський заявив, що травень і червень мають бути плідними у постачанні зброї Україні та в переговорах із партнерами, а також анонсував найближчим часом нові кроки в допомозі Україні від партнерів.

ВІДЕО ДНЯ

"Завершується цей тиждень – дуже плідний для України. І цими днями ми активно готуємося до нових заходів у травні та червні. Маємо зробити цей час не менш плідним як у постачанні зброї для наших воїнів, так і в рішеннях для України, у переговорах із нашими партнерами.

Читайте також:
Володимир Зеленський відреагував на нічну "атаку" на кремль
Реклама

Підготували важливу для нашого суспільства законодавчу ініціативу. Триває підготовка санкційних рішень проти агресора. Чекаємо на міжнародні зустрічі різного рівня у Києві. Говоримо з партнерами про зброю, яка допоможе нам зробити більше заради відновлення миру.

Цього тижня різні наші партнери відзначились у допомозі Україні, у допомозі українцям. Від Сполучених Штатів до Нової Зеландії, від Нідерландів і Бельгії до Хорватії. Країни Північної Європи – Норвегія, Данія, Швеція, Фінляндія, Ісландія. Я дякую за кожне рішення партнерів на підтримку України!", – йдеться у вечірньому звернення Зеленського.

Реклама

Зеленський підкреслив, що українська влада детально опрацьовує також із іншими партнерами нові кроки в допомозі Україні.

"Очікуємо їх найближчим часом – саме те, що потрібно для нашої сили на передовій, для захисту нашого неба, для правосуддя проти терористів і для швидшого відновлення миру для всієї української землі. Про ті рішення, про які можна буде говорити публічно, обовʼязково повідомлю", – сказав він.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський пропонує продовжити воєнний стан і мобілізацію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно