Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

росія вночі атакувала Україну: всі подробиці

росія вночі атакувала Україну: всі подробиці
Фото: ілюстративне

У ніч проти суботи, 13 травня, росія здійснила чергову масштабну атаку теритоії України. Повітряна тривога почала ширитися країною близько 01:20.

ВІДЕО ДНЯ

Близько 01:30 у пролунали вибухи в Миколаєві. Згодом очільник ОВА Віталій Кім повідомив, що загарбники вчергове атакували цивільні об’єкти. Невдовзі стало відомо про пожежу в житловлму будинку, яку вже ліквідували рятувальники. 

У Миколаївській міській раді поінформували, що внаслідок ворожих обстрілів сталася пожежа на підприємстві, а також пошкоджено житлові будинки й навчальний заклад. Є троє постраждалих серед населення. Російські військові вдарили по Миколаєву, ймовірно, наземною зброєю, зазначила Наталія Гуменюк.

Реклама
Читайте також:
Велика Британія надала Україні ракети Storm Shadow: куди вони можуть дістати

О 02:30 тривога була оголошена зокрема й у столиці. Вибухи пролунали в Київській області. У ОВА попередили місцевих про загрозу атаки БпЛА, зазначили, що в регіоні працює ППО. Мешканців закликали бути в укритті.   

Реклама

Ближче до ранку про повітряну загрозу сповістили й жителів західних регіонів. Численні звуки вибухів чули на Хмельниччині та Львівщині. 

"Була загроза атаки ворожими дронами-камікадзе. Звуки вибухів, які чули у різних районах нашої області, – це відлуння роботи ППО в іншій області", – повідомив очільник Львівщини Максим Козицький.

"Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Він знаходиться поза межами населених пунктів. Прямої загрози населення або житловим чи промисловим будівлям не було. Від вибухової хвилі було пошкоджено вікна, двері. Є інформація про п’ятьох постраждалих від уламків скла, яким надається допомога", – розповів зранку в теемарафоні заступник голови Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно