Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівські чиновники обговорили підготовку служб до роботи з оформлення субсидій

Тячівські чиновники обговорили підготовку служб до роботи з оформлення субсидій

Тячівські чиновники обговорили підготовку служб до роботи з оформлення субсидій
Саме про це йшлося на сьогоднішній нараді, яку провів т.в.о. голови райдержадміністрації Василь Йовдій за участі керівників служб району – соцзабезу, пенсійного фонду, РЕМу. Також участь у нараді...

Саме про це йшлося на сьогоднішній нараді, яку провів т.в.о. голови райдержадміністрації Василь Йовдій за участі керівників служб району – соцзабезу, пенсійного фонду, РЕМу. Також участь у нараді взяв перший заступник голови райдержадміністрації Василь Дем’янчук.

ВІДЕО ДНЯ

Як нагадав керівник району, з 1 травня в Україні набуде чинності нова система видачі субсидій, згідно якої зменшено кількість необхідних документів для її оформлення. Тепер потрібні тільки заява громадянина та його декларація.

Для мешканців це дуже зручно, але багато роботи при їх нарахуванні покладено на працівників управління праці та соціального захисту населення.

Реклама

Василь Михайлович вкотре наголосив, що на місцеві органи влади наразі довірено два важливих завдання. По-перше, своєчасне і в повному обсязі інформування населення про нову програму субсидій. По-друге, жодна заява, декларація або лист не мають загубитися.

З метою виконання цих завдань у районі було проведено ряд заходів та нарад, подано публікацій у ЗМІ та Інтернет-видання. А також відкрито і працюють громадські приймальні та гарячі лінії, куди люди можуть звертатися за роз’ясненням.

Реклама

Задля покращення надання послуг з соціального забезпечення та унеможливлення зловживання службовим становищем встановлено веб-камери у Тячівському та Дубівському УСЗН, які працюють в режимі онлайн.

Також було розроблено програму для придбання оргтехніки для УСЗН, щоб працівники мали можливість оперативно опрацьовувати документи та надавати відповіді на паперових носіях.

- Потрібно пам’ятати, що за кожною заявою стоїть людина, яка у цей важкий час потребує допомоги від держави. Тому всі служби району повинні з максимальною віддачею поставитись до виконання обов’язків з оформлення субсидій населенню, - сказав у підсумку наради Василь Йовдій

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно