Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині чиновники порушили питання пільгових пасажирських перевезень

На Виноградівщині чиновники порушили питання пільгових пасажирських перевезень

На Виноградівщині чиновники порушили питання пільгових пасажирських перевезень
Учора, 28 квітня, відбулася нарада при т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі на якій обговорено питання пасажирських перевезень на території району, участь у якій взяли в.о....

Учора, 28 квітня, відбулася нарада при т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіти Петеі на якій обговорено питання пасажирських перевезень на території району, участь у якій взяли в.о. керівника апарату райдержадміністрації Юрій Продан, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Антон Галас, начальник відділу інфраструктури житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Ірина Мельник, керівник ПрАТ „Виноградівське АТП-12144” Мирон Фурман.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією Ірини Мельник, районною державною адміністрацією проведено конкурс з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території району, за результатом якого укладено договори та надаються послуги, - пише прес-служба Виноградівської РДА.

Антон Галас інформував про те, що управління соціального захисту населення державної адміністрації регулярно проводить компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом, зазначивши при цьому, що на безоплатний проїзд автомобільним транспортом загального користування в міській та сільській місцевості мають інваліди війни, учасники бойових дій, ветерани військової служби, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС І та ІІ категорії, пенсіонери за віком, діти з багатодітних сімей та інші категорії населення визначені законодавцем.

Реклама

- Автомобільні перевізники мають неухильно дотримуватися вимог пільгового перевезення пасажирів, правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту. Вони повинні проводити роз’яснювальну роботу серед водіїв автотранспорту щодо недопущення ними проявів грубості та неналежного поводження з пассажирами, – наголосила Юдіта Петеі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно