Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З квітня у Хусті розпочався ремонт міських доріг

З квітня у Хусті розпочався ремонт міських доріг
З квітня в місті над Тисою почалося впорядкування вулиць. Зокрема, наразі тривають роботи на двох найпроблемніших ділянках, що прилягають до центральної частини – вулицях Миколи Аркаса та Петра...

З квітня в місті над Тисою почалося впорядкування вулиць. Зокрема, наразі тривають роботи на двох найпроблемніших ділянках, що прилягають до центральної частини – вулицях Миколи Аркаса та Петра Могили.

ВІДЕО ДНЯ

Тут підрядна фірма «Хустська ПМК» (керівник Михайло Хмара) проводить заміну водогону, а дорожники місцями вже викладають бруківку.

– У цьому році плануємо замінити водопровідну мережу на п’ятнадцятьох вулицях, вісім вулиць хочемо заасфальтувати. Крім того, цими днями підвезено тридцять тон асфальту до об’їзної дороги, де починається заміна дорожнього покриття на під’їзді до Долини нарцисів.

Реклама

На жаль, протягом двох останніх десятиліть дорога до заповідника не лагодилася, а незабаром починається сезон цвітіння квітів, які є візитівкою міста і до Хуста традиційно хлине потік туристів. Тож не хочемо зганьбитися перед гостями, – зазначив секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан.

Слід зазначити, що цьогоріч у місті над Тисою планується відремонтувати і вулиці Івана Франка (з тротуарами), Керамічну, Косичну, Дружби, Островського та ряд інших.

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно