Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині планують збудувати лікарню, в якій лікуватимуть туберкульоз

На Виноградівщині планують збудувати лікарню, в якій лікуватимуть туберкульоз

На Виноградівщині планують збудувати лікарню, в якій лікуватимуть туберкульоз
Учора, 28 квітня, відбулося друге пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії районної ради шостого скликання участь в якому взяли т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі, керівники...

Учора, 28 квітня, відбулося друге пленарне засідання двадцять дев’ятої сесії районної ради шостого скликання участь в якому взяли т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі, керівники правоохоронних органів, сільські, селищні голови, начальники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники засобів масової інформації.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочалося засідання з вшанування хвилиною мовчання пам'яті загиблого в боях за незалежність та збереження територіальної цілісності України Вадимом Турченком, з села Матієво, - констатують у Виноградівській РДА.

Основним питанням порядку денного було стало питання участі Виноградівської районної ради у грантовому проекті „Протидія епідемії туберкульозу на прикордонних територіях України, Польщі, Білорусії шляхом втілення інноваційних методів виявлення та лікування” в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

Реклама

Як інформував директор КП „Агенція місцевого розвитку Виноградівщини” Володимир Шевчук, в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 маємо реальний шанс для швидкого залучення грантових коштів на реалізацію проекту „Протидія епідемії туберкульозу на прикордонних територіях України, Польщі, Білорусії шляхом втілення інноваційних методів виявлення та лікування”.

- Оскільки Виноградівський район посідає перше місце в області по захворюваності на туберкульоз, питання створення сучасної туберкульозної лікарні за межами м.Виноградів є вкрай актуальним, - сказав Володимир Шевчук.

Реклама

За результатами обговорення даного питання, депутатами прийнято рішення надати згоду на попереднє визначення місця розміщення такого закладу в урочищі Туркогать, поблизу села Букове та участь у грантовому проекті.

Наступним рішенням депутатів районної ради надано згоду на передачу Вилоцької загальноосвітньої школи №2 в оперативне господарське управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації без надання права власності на будівлю.

На завершення засідання Юдіта Петеі інформувала районних обранців про стан роботи з вирішення питання поводження з твердими побутовими відходами, актуальними питаннями, над якими працює районна влада задля успішної реалізації проекту з переробки твердих побутових відходів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно