Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Розглядається можливість будівництва сучасного реабілітаційного центру в Закарпатській області

Розглядається можливість будівництва сучасного реабілітаційного центру в Закарпатській області

Розглядається можливість будівництва сучасного реабілітаційного центру в Закарпатській області

Формування стратегії розвитку сфери охорони здоров’я Закарпаття неможливе без урахування реабілітації пацієнтів. Через війну та бойові дії поранень зазнає не лише людське тіло, а й психіка, тому підхід до цього аспекту потрібен комплексний.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йшлося на зустрічі під керівництвом першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького з народними депутатами України Василем Вірастюком, членом Комітету ВР з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, і Тарасом Тарасенком, членом Комітету Верховної Ради з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій у Донецькій, Луганській областях та Автономної Республіки Крим, міста Севастополя, національних меншин і міжнаціональних відносин.

Читайте також:
Керівник мукачівської лікарні роз’яснив ситуацію з урологічним відділенням медустанови
Реклама

"Закарпаття – ідеальне місце для розбудови розгалуженої мережі закладів, які надаватимуть послуги з реабілітації. Наш край щедро обдарований природними багатствами: могутні гори і предковічні ліси, мінеральні та термальні джерела, чисте повітря", – зауважив Мирослав Білецький.

За його словами, доповнивши все це якісними медичними послугами різного спектру, буде можливість відновлювати фізичне й ментальне здоров’я тисячам військових і їхнім родинам, цивільним громадянам.

Реклама

"Будівництво сучасного реабілітаційного центру – ціль, над якою працюємо не перший місяць. Та це процес дуже тривалий. Тому розглядаємо варіанти реконструкції будівель і закладів з урахуванням викликів сьогодення. Обговорили кілька таких варіантів з можливістю залучення коштів від інвесторів, наших закордонних партнерів тощо", – зазначив перший заступник голови ОВА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно