Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тячівські школярі вчились діяти в умовах надзвичайної ситуації

Тячівські школярі вчились діяти в умовах надзвичайної ситуації

Тячівські школярі вчились діяти в умовах надзвичайної ситуації
27 квітня на Тячівщині в Буштинській гімназії-інтернат відбувся День цивільного захисту, покликаний навчити молодь порядку дій при надзвичайних подіях різного характеру. Під час заходу учні та...

27 квітня на Тячівщині в Буштинській гімназії-інтернат відбувся День цивільного захисту, покликаний навчити молодь порядку дій при надзвичайних подіях різного характеру. Під час заходу учні та педагогічний колектив навчального закладу вдосконалили свої теоретичні знання і практичні навики щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили власну здатність грамотно й чітко захищати своє життя та здоров’я.

ВІДЕО ДНЯ

Розпочався День цивільного захисту із сигналу тривоги та навчальної евакуації школярів і вчителів з будівлі гімназії. Далі, вже на подвір’ї, діти під керівництвом бійців 8-ї державної пожежно-рятувальної частини вчилися ліквідовувати пожежу й тренувалися надавати потерпілим невідкладну медичну допомогу, - повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

Насамкінець вчителі Буштинської гімназії спільно з працівниками Тячівського райвідділу ДСНС провели для учнів спільну виховну годину за темою «Дії населення під час надзвичайних ситуацій». Школярі детально ознайомилися із засобами індивідуального та колективного захисту, взяли участь у вікторинах, іграх, розгадуванні кросвордів, а також вчилися одягати цивільний протигаз.

Реклама

Багато яскравих і незабутніх вражень залишив цей день у всіх присутніх. Знання, вміння і навички, набуті та відпрацьовані під час заходу допоможуть дітям у майбутньому на випадок виникнення пожеж та інших надзвичайних подій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно