Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Виноградівщині визначили стан доріг місцевого та державного значення

На Виноградівщині визначили стан доріг місцевого та державного значення

На Виноградівщині визначили стан доріг місцевого та державного значення
Нещодавно т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі спільно з начальником Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайлом Поповичем, начальником комунального підприємства...

Нещодавно т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі спільно з начальником Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайлом Поповичем, начальником комунального підприємства „Агрошляхбуд” Юрієм Данком відвідали ряд населених пунктів району, де ознайомилися із станом доріг державного та місцевого значення. Керівництвом району відвідано ряд сіл Виноградівщини, зокрема Дротинці, Підвиноградів, Олешник, Матієво, Вербовець та ін., - йдеться у повідомленні Виноградівської РДА.

ВІДЕО ДНЯ

- Як зазначив Михайло Попович, мережа автомобільних доріг загального користування на Виноградівщині становить близько 275 км, з яких 99 км – державного значення та 176 – місцевого. Він поінформував присутніх про те, що на виконання дорожніх робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання у Виноградівському районі, цього року передбачено кошти у сумі 3,5 млн. грн., у тому числі на дороги місцевого значення – понад 1 млн. грн.

Юдіта Петеі відмітила, що першочерговими повинні бути відремонтовані дороги місцевого значення - Чепа-Петрово-Велика Паладь, Перехрестя-Пушкіно-Шаланки, Виноградів-Дротинці-Фанчиково, Виноградів-Олешник та Широке-Букове. Вона також зауважила, що кожен голова сільської, селищної ради повинен вжити заходів для того, щоб привести у відповідність узбіччя доріг у межах населеного пункту, забезпечити функціонування систем для відводу ливневих вод, оскільки несправність каналізаційних систем прискорює руйнування доріг. Також було розглянуто та обговорено питання підтримання у належному стані автомобільних доріг до пунктів перетину українсько-угорського кордону, погоджено терміни проведення ремонтних робіт на автошляхах району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно