Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградівській РДА відбулась нарада керівництва з головами населених пунктів району (ФОТО)

У Виноградівській РДА відбулась нарада керівництва з головами населених пунктів району (ФОТО)

У Виноградівській РДА відбулась нарада керівництва з головами населених пунктів району (ФОТО)
25 квітня під керівництвом т.в.о. голови Виноградівської райдержадміністрації Юдіти Петеї відбулась семінар-нарада з сільськими, селищними та міським головами. На нараді були присутні голова...

25 квітня під керівництвом т.в.о. голови Виноградівської райдержадміністрації Юдіти Петеї відбулась семінар-нарада з сільськими, селищними та міським головами.

ВІДЕО ДНЯ

На нараді були присутні голова Виноградівської районної ради Олег Любімов, перший заступник голови Виноградівської райдержадміністрації Анатолій Бажура, в.о. керівника апарату Виноградівської райдержадміністрації Юрій Продан, заступник військового комісара Іршавсько-Виноградівського об'єднаного районного військового комісаріату Андрій Комаліков та представники силових структур району, - інформують у Виноградівській РДА.

Розпочинаючи семінар-нараду Юдіта Петеі проінформувала присутніх про те, що Командувачем військ оперативного командування "Захід" генерал-майором І. Довганем прийнято рішення про усунення від виконання обов'язків військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату та усіх районних військових комісарів області крім Мукачівського та Свалявсько-Воловецького.

Реклама

23 квітня в область прибула та приступила до виконання службових обов'язків робоча група оперативного командування "Захід" у складі 23 офіцерів під керівництвом полковника Геннадія Долгашова.

Під час семінар-наради голови сільських рад активно долучались до обговорення проблемних питань проведення мобілізації, в свою чергу заступник військового комісара Іршавсько-Виноградівського об'єднаного районного військового комісаріату Андрій Комаліков довів до присутніх стан підготовки до проведення мобілізації, та надав відповідь на всі питання, які виникали в учасників семінар-наради.

Реклама
У Виноградівській РДА відбулась нарада керівництва з головами населених пунктів району (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно