Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

15-річний берегівчанин обікрав кабінет директора ліцею

15-річний берегівчанин обікрав кабінет директора ліцею
Нічний злодій, розбивши вікно, проник у кабінет директора Берегівського професійного ліцею сфери послуг, звідки викрав ноутбук вартістю понад 6000 гривень. Вже через дві години цей злочин був...

Нічний злодій, розбивши вікно, проник у кабінет директора Берегівського професійного ліцею сфери послуг, звідки викрав ноутбук вартістю понад 6000 гривень. Вже через дві години цей злочин був розкритий.

ВІДЕО ДНЯ

Вранці прибиральниця ліцею помітила, що шибка на вікні приймальні розбита, а вхідні двері до кабінету директора пошкоджені. Жінка одразу повідомила про даний факт директора, а той - правоохоронців, - стверджують у Берегівському РВ УМВС.

Як було встановлено під час огляду місця події, злодій поцупив з кабінету директора ноутбук вартістю понад 6000 гривень.

Реклама

Вже через годину співробітники карного розшуку мали оперативну інформацію про можливого викрадача. Ним виявився 15-річний раніше судимий берегівчанин. Коли правоохоронці завітали до юнака, той одразу зізнався у скоєному та вказав місце, де продав викрадений ноутбук.

Цей юнак, попри свої молоді роки, вже неодноразово потрапляв на лаву підсудних за вчинення крадіжок та грабежу. Вперше ще у віці 11 років потрапив до колонії для неповнолітніх, де відбував покарання протягом 3 років. Однак це не стало наукою для юного злодія. Звільнившись з місць позбавлення волі, він знову взявся за злочинний «промисел».

Реклама

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодійчуку загрожує позбавлення волі строком до 6 років.

- Завдяки чіткій та професійній роботі співробітників карного розшуку крадія було затримано за «гарячими слідами», - каже т.в.о. начальника Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Сакалош. - Викрадений ноутбук вилучено й буде повернуто власнику.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно