Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Солотвинська селищна рада порушила економічне законодавство

Солотвинська селищна рада порушила економічне законодавство

Солотвинська селищна рада порушила економічне законодавство
Адміністративна колегія Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України рішенням у справі зобов’язала Солотвинську селищну раду припинити порушення законодавства...

Адміністративна колегія Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України рішенням у справі зобов’язала Солотвинську селищну раду припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних дій органу місцевого самоврядування.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановило відділення Солотвинська селищна рада встановила різний розмір плати за розміщення рекламних засобів в залежності від виду засобу зовнішньої реклами, його функціонального призначення та від терміну на який укладається договір на розміщення рекламного засобу, що суперечить вимогам Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою КМУ від 29 грудня 2003 № 2067, - зазначила прес-служба Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Такі дії можуть призвести до настання необґрунтованих змін у можливостях учасників ринку конкурувати між собою та до спотворення конкуренції і кваліфікуються як порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних дій органів місцевого самоврядування, які можуть призвести до обмеження чи спотворення конкуренції.

Реклама

Солотвинська селищна рада визнала порушення законодавства про захист економічної конкуренції та повідомила про вжиття заходів щодо їх усунення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно