Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Середній розмір пенсій на Закарпатті становив 1 314 гривень

Середній розмір пенсій на Закарпатті становив 1 314 гривень
У четвер, 23 квітня, під головуванням начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасії Пентек відбулося засідання колегії. Участь у заході взяли керівники...

У четвер, 23 квітня, під головуванням начальника головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Анастасії Пентек відбулося засідання колегії. Участь у заході взяли керівники місцевих структурних підрозділів ПФ в районах та містах краю, а також соціальні партнери.

ВІДЕО ДНЯ

Про фінансування виплат пенсій у І кварталі 2015 року, завдання щодо організації взаємодії з контролюючими органами, соціальними партнерами, спрямованої на погашення заборгованості з платежів, доповіла Галина Маслякевич. Зазначалося, що органи ПФ України в Закарпатській області за звітний період забезпечили виконання пріоритетних напрямків діяльності. Зокрема, щодо сталого фінансування та виплати пенсій, подальшого покращення якості надання послуг громадянам, наповнення бюджету і цільового використання коштів Фонду, стягнення заборгованості платників, детінізації доходів, - інформують в Закарпатській ОДА.

Так, в області своєчасно і в повному обсязі отримали пенсії 290,9 тис. пенсіонерів, в тому числі 10,1 тис. осіб – із числа військовослужбовців та деяких інших категорій громадян.

Реклама

Загальна сума видатків на виплату пенсій становила 1243,1 млн грн, що на 45,7 млн грн (3,8 %) більше, ніж за відповідний період 2014 року. Власними коштами для виплати пенсій область забезпечена на 52% від потреби.

Середній розмір пенсійної виплати в області станом на 1 квітня 2015 року становив 1314,98 грн., а розмір пенсійної виплати пенсіонерів військовослужбовців - 2456,65 грн.

Реклама

Фахівці управлінь Фонду забезпечили взяття на облік 1109 вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, а також з АР Крим та м.Севастополя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно