Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція відкрила кримінальну справу після шокуючої програми про дитину-інваліда із Закарпаття, показану на каналі "Україна"

Міліція відкрила кримінальну справу після шокуючої програми про дитину-інваліда із Закарпаття, показану на каналі "Україна"

Міліція відкрила кримінальну справу після шокуючої програми про дитину-інваліда із Закарпаття, показану на каналі "Україна"
В ефірі телеканалу «Україна» вийшла шокуюча телепрограма про 11-річну дівчинку-інваліда Марійку з Закарпатського райцентру Воловець. В дитини вроджена патологія грудної клітки. Без операції вона...

В ефірі телеканалу «Україна» вийшла шокуюча телепрограма про 11-річну дівчинку-інваліда Марійку з Закарпатського райцентру Воловець. В дитини вроджена патологія грудної клітки. Без операції вона помре, однак усі ці роки медики та соціальні працівники практично не займалися цією дитиною-калікою.

ВІДЕО ДНЯ

Майже одиннадцять років дитина не отримувала адекватної медичної допомоги. Мати дівчинки свідчить, що весь цей час їх «футболили» з кабінету в кабінет. Мотивація – у них немає грошей, – повідомляє  СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

На щастя, після виходу в ефір телепрограми знайшлися добрі люди. Вони зібрали гроші, й Марійка поїде на операцію за кордон.

Реклама

Водночас начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич на підставі матеріалів журналістського дослідження телепрограми «Говорить Україна» дав вказівку щодо реєстрації даної події в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Тобто міліція розпочала кримінальне провадження, в ході якого буде встановлено вину медиків та соціальних працівників у тому, що дівчинці не надали своєчасно медичну допомогу.

Керівництво закарпатської міліції вдячне журналістам ТРК «Україна» за професійну роботу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно