Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Справа працівника МРЕО, який отримав хабара за допомогу у здачі екзамену і отриманні посвідчення водія, вже у суді

Справа працівника МРЕО, який отримав хабара за допомогу у здачі екзамену і отриманні посвідчення водія, вже у суді

Справа працівника МРЕО, який отримав хабара за допомогу у здачі екзамену і отриманні посвідчення водія, вже у суді
Слідчим відділом прокуратури Закарпастької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою провідного фахівця Центру надання послуг, пов’язаних з використанням...

Слідчим відділом прокуратури Закарпастької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою провідного фахівця Центру надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів УДАІ УМВС України в Закарпатській області, який одержав неправомірну вигоду у розмірі близько 6 тис. грн. від мешканця Виноградівського району за позитивне складання останнім іспиту на право керування транспортними засобами та видачу посвідчення водія, з використанням свого службового становища.

ВІДЕО ДНЯ

Як пояснив начальник слідчого відділу прокуратури області Іван Бітлян: «В ході проведення досудового розслідування було встановлено причетність вказаної службової особи до вчинення кримінальних правопорушень. Зокрема, у сукупності працівник МРЕО, своїми умисними діями вчинив злочини, передбачені ч.1 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 та ч. 4 ст. 27 ч. 1 ст. 366 КК України, тобто одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, дій з використанням службового становища, одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, а також підбурення шляхом умовляння до внесення службовою особою до офіційного документу завідомо неправдивих відомостей та видачі службовою особою завідомо неправдивого офіційного документу, – повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, вказаного службовця 1 квітня прокуратурою Закарпатської області, спільно з співробітниками спецпідрозділу Управління СБУ в області, було затримано «на гарячому» під час одержання неправомірної вигоди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно