Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Тячеві відбувся семінар-навчання з питань прав дітей (ФОТО)

У Тячеві відбувся семінар-навчання з питань прав дітей (ФОТО)
21 квітня в Тячівській райдержадміністрації проведено обласний семінар на тему: «Актуальні питання надання допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах». Навчання для працівників...

21 квітня в Тячівській райдержадміністрації проведено обласний семінар на тему: «Актуальні питання надання допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах». Навчання для працівників служб у справах дітей райдержадміністрацій та міськвиконкомів області провели начальник служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімеліна та завідувач сектору правової роботи, соціального захисту дітей служби у справах дітей ОДА Мар’яна Дорожко.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема в заході прийняли участь представники Тячівсьокго, Міжгірського, Рахівського та Хустського районів. До роботи семінару долучились начальник служба у справах дітей Тячівської райдержадміністрації Ольга Роспопа, начальник відділу служби у справах дітей Наталія Жмурко та інші спеціалісти служби у справах дітей державної адміністрації, - інформує прес-служба Тячівської РДА.

Перед початком навчань гостей та учасників привітав керівник апарату райдержадміністрації Богдан Макусій. Найперше він наголосив на важливості подібних виїзних семінарів у Тячівському районі, адже він є одним з найбільших в України і тут проживають понад 45 тисяч дітей. Крім того, на сьогодні питання надання допомоги із захисту прав дітей набуло особливої актуальності у зв’язку з скрутною суспільно-політичною ситуацією в країні, яка суттєво вплинула на рівень життя сімей та дітей. Відтак Богдан Юрійович побажав всім плідної та результативної співпраці.

Реклама

Після цього Світлана Якімеліна ознайомила присутніх з планом роботи семінару-навчання, головною метою заходу та актуальністю теми щодо надання допомоги дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Мар’яна Дорожко зосередила увагу спеціалістів служб у справах дітей на окремих питаннях законодавства щодо роботи із сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах. Велась також розмова про виявлення таких дітей, безпосереднє ведення справ та координацію діяльності стосовно захисту їх прав. Також надано роз’яснення щодо оформлення документів при влаштуванні дітей в прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та обласний притулок для дітей.

А крім того, в рамках семінару проведено практичну роботу з розгляду особових справ та виявлення в них недоліків, звернуто увагу на основні питання належного ведення такої документації.

Реклама
У Тячеві відбувся семінар-навчання з питань прав дітей (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно