Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Обласні чиновники вже вдруге за тиждень обговорюють проблему водопостачання в Чопі

Обласні чиновники вже вдруге за тиждень обговорюють проблему водопостачання в Чопі

Обласні чиновники вже вдруге за тиждень обговорюють проблему водопостачання в Чопі
Сьогодні, 22 квітня, в обласній раді відбулася вже друга за останній тиждень нарада щодо проблем водопостачання міста Чоп. За відсутності голови Закарпаскої облради Володимира Чубірка, нараду провів...

Сьогодні, 22 квітня, в обласній раді відбулася вже друга за останній тиждень нарада щодо проблем водопостачання міста Чоп. За відсутності голови Закарпаскої облради Володимира Чубірка, нараду провів заступник голови ОДА Михайло Рівіс. Також участь в заході взяли Чопський міський голова Галина Цар, заступник міського голови Арпад Буркуш, представники комунальних служб міста, директор департаменту ЖКГ, будівництва та розвитку інфраструктури ОДА Василь Пригара, начальник ВП «Ужгородська дистанція водопостачання» Мирослав Сура, начальник служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд Львівської залізниці Михайло Рябець.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що міська влада вимагає від представників залізниці обґрунтувати підвищення тарифу на водопостачання, а також розірвання договору між ЖКГ «Тиса» та «Ужгородською дистанцією водопостачання», аби остання напряму укладала договори із мешканцями міста, що значно знизить кінцевий тариф, адже він не враховуватиме послуг, що надає комунальне підприємство, - йдеться у повідомленні Чопської міської ради.

Незважаючи на всі заперечення представників Львівської залізниці, Михайло Рівіс зазначив, що робота надавачів послуг із кінцевим споживачем повинна будуватися без посередників, будь-то комунальні підприємства, ЖРЕРи чи інші організації. Саме цього вимагає і відповідна постанова Кабінету міністрів. Тому заступник голови Закарпатської ОДА запропонував залізничникам вже із завтрашнього дня розпочинати роботу по укладенню договорів із абонентами. Якщо цього не буде зроблено, адміністрація, разом із міськрадою, звертатимуться із заявами в правоохоронні та контролюючі органи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно