Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавчани планують провести дитячий танцювальний фестиваль

Іршавчани планують провести дитячий танцювальний фестиваль
Згідно рішення ЮНЕСКО прийнятого у 1982 році щороку 29 квітня відзначається міжнародний день танцю. Цьогоріч з цієї нагоди на Іршавщині відбудеться районний фестиваль з хореографії «Феєрія танцю»....

Згідно рішення ЮНЕСКО прийнятого у 1982 році щороку 29 квітня відзначається міжнародний день танцю. Цьогоріч з цієї нагоди на Іршавщині відбудеться районний фестиваль з хореографії «Феєрія танцю». Таке дійство проведуть уперше.

ВІДЕО ДНЯ

До цього часу, щороку в травні проходить танцювальний зорепад від хореографічної студії при Іршавському будинку дитячої творчості, керівником якої є Юрій Буряс. Тут виховується понад сто дітей, які звітують про роботу протягом року підсумковим травневим концертом, - повідомили в Іршавській міській раді.

Але в нашому краї є чимало талановитих дітей і керівників, які працюють у позашкільних установах. А саме викладачі та вихованці хореографічних класів дитячих шкіл мистецтв займаються пошуком і втіленням нових задумів та ідей, вдосконалюють свою майстерність увесь навчальний рік, їздять на фестивалі та конкурси різного роду. Врешті, все розмаїття хореографічних постановок, сценічних костюмів, щирих переживань і емоцій дітей вирішили зібрати в єдине ціле та продемонструвати іршавчанам.

Реклама

Ініціаторами виступили викладачі хореографічного відділу Іршавської дитячої школи мистецтв. До фесту вже готується більше двохсот дітей з усього району.

Мистецтво танцю демонструватимуть колективи Білківської, Довжанської, Сілецької, Іршавської, Приборжавської, Кушницької шкіл мистецтв,  а також танцювальний колектив «Be Free».

Реклама

Захід відбудеться 3 травня, на площі перед районним будинком культури. Початок о 15.00.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно