Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На львівському вокзалі 37-річний закарпатець вкрав у двох осіб мобільні телефони

На львівському вокзалі 37-річний закарпатець вкрав у двох осіб мобільні телефони

На львівському вокзалі 37-річний закарпатець вкрав у двох осіб мобільні телефони
37-річний мешканець Закарпатської області обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох крадіжок мобільних телефонів на залізничному вокзалі станції Львів. Також він перевіряється на предмет причетності...

37-річний мешканець Закарпатської області обґрунтовано підозрюється у вчиненні двох крадіжок мобільних телефонів на залізничному вокзалі станції Львів. Також він перевіряється на предмет причетності до інших крадіжок майна громадян.

ВІДЕО ДНЯ

За словами начальника лінійного відділу на станції Львів полковника міліції Віталія Горського, до чергової частини лінвідділу почастішали звернення від громадян про крадіжки мобільних телефонів на об’єктах залізничного транспорту. Проведеними оперативно-пошуковими заходами, працівники міліції встановили зловмисника, який вчинив дві з цих крадіжок. Також він перевіряється на предмет причетності до інших злочинів, - зазначили в УМВС України на Львівській залізниці.

Ним виявився 37-річний непрацюючий житель Закарпатської області. Чоловіка викрито у крадіжці мобільного телефону з сумочки громадянки при посадці в електропоїзд сполученням «Львів-Тернопіль». Своїми діями він завдав збитків потерпілій на суму 2706 гривень.

Реклама

У іншому випадку, на пероні Головного вокзалу ст. Львів підозрюваний викрав з кишені плаща іншої громадянки мобільний телефон, чим спричинив збитки на суму 2970 гривень.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого, частиною 2 статті 185 «Крадіжка» КК України. Досудове слідство триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно