Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Словаччині проходять Дні України (ФОТО)

У Словаччині проходять Дні України (ФОТО)
Сьогодні «Дні України», які розпочалися 14 квітня в словацькому місті Кошіце проходять під гаслом «Ласкаво просимо до Закарпаття!» – вся програма цього дня буде присвячена нашому краю. Закарпаття...

Сьогодні «Дні України», які розпочалися 14 квітня в словацькому місті Кошіце проходять під гаслом «Ласкаво просимо до Закарпаття!» – вся програма цього дня буде присвячена нашому краю.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття представляє потужну культурну програму: виступатимуть численні колективи, в першу чергу заслужений академічний народний хор, - інформує прес-служба Закарпатської облради.

Відкривали захід голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко та заступник голови ОДА Михайло Рівіс.

Реклама

Володимир Чубірко зазначив, що наші краї поєднують давні відносини, і те, що проводяться такі акції дають можливості краще пізнати один одного.

«Презентація можливостей нашої країни, нашого краю є особливо важливе зараз, коли Україна робить конкретні кроки в європейський економічний простір.

Реклама

Україна сьогодні переживає дуже непрості часи: Росія неприховано проводить військову агресію проти нашої країни. Зруйнована економіка і вся інфраструктура сходу, окупований Крим. Нам зараз нелегко, але ми боремось за свою незалежність, в тому числі й економічну. Але саме такі заходи засвідчують, що Україна дивиться у майбутнє і працює на перспективу. Такий діалог дозволяє донести до представників європейського економічного простору можливості української економіки, налагодити ділові контакти і підготувати грунт для надходження інвестицій.

Радий, що саме Словаччина стала тим майданчиком, де представлений потенціал України, та Закарпаття зокрема. Наш край має угоди про партнерство з Кошицьким та Пряшівським самоврядними краями. Нас поєднують тісні економічні та культурні, подекуди й родинні стосунки. Саме Закарпаття може стати тим містком надійного співробітництва наших країн. Дні культури проведені в Кошіце цьому сприятимуть», - вважає Володимир Чубірко.

У Словаччині проходять Дні України (ФОТО) – 01
Реклама
У Словаччині проходять Дні України (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно