Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська "Говерла" візьме участь у благодійному футбольному проекті

Ужгородська "Говерла" візьме участь у благодійному футбольному проекті

Ужгородська "Говерла" візьме участь у благодійному футбольному проекті
Центр доступу до футболу у Європі (Центр доступу до футболу в Європі (CAFЕ) оголошує про початок Тижня дій «Футбол для всіх, доступ для всіх», який пройде в Україні та Польщі в період з 18 по 26...

Центр доступу до футболу у Європі (Центр доступу до футболу в Європі (CAFЕ) оголошує про початок Тижня дій «Футбол для всіх, доступ для всіх», який пройде в Україні та Польщі в період з 18 по 26 квітня 2015 року в рамках проекту спадщини УЄФА ЄВРО-2012.

ВІДЕО ДНЯ

Українська Прем'єр-Ліга присвятила Тижню дій CAFE 21-22 тури. Всі 14 ігор, які будуть проводитися у ці вихідні, почнуться зі спеціальної передматчевої церемонії: побудова і вітання буде проходити на тлі банера Тижня дій CAFЕ «Футбол для всіх, доступ для всіх». На відеотабло (де це технічно можливо) буде транслюватися спеціальний ролик «Футбол для всіх, доступ для всіх», - йдеться у повідомленні ФК "Говерла".

В рамках Тижня дій у перерві матчу «Говерла» - «Зоря» маленькі фани ужгородської команди розважать трибуни художніми номерами. Закарпатський клуб також організовує приїзд уболівальників з інвалідністю на матч.

Реклама

Центр доступу до футболу в Європі (Centre for Access to Football in Europe (CAFЕ) - європейська благодійна організація, яку було створено для покращення доступу до футболу для вболівальників з обмеженими можливостями. Її лозунг – «Футбол для всіх, доступ для всіх».

CAFE був офіційною благодійною організацією турніру УЄФА ЄВРО-2012. Також перед чемпіонатом та під час нього CAFE втілював в життя соціальний проект УЄФА Respect Inclusion – Football with No Limits («Поважай безбар'єрність – Футбол без обмежень»), який отримав своє продовження в проекті надбання УЄФА ЄВРО-2012 в Україні та Польщі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно