Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Керівництво Закарпаття зустрілось з київським урядовцем

Керівництво Закарпаття зустрілось з київським урядовцем
Cьогодні голова Закарпатської ОДА Василь Губаль зустрівся з представником економічної частини Уряду. На Закарпатті перебуває Руслан Корж - заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України....

Cьогодні голова Закарпатської ОДА Василь Губаль зустрівся з представником економічної частини Уряду. На Закарпатті перебуває Руслан Корж - заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України. Урядовець сьогодні бере участь у «Днях України» та першому Словацько-Українському форумі, що тривають у Кошицях, та скористався приводом для зустрічі із владою Закарпаття. Разом з головою обласної ради Володимиром Чубірком та заступником Михайло Рівісом керівник краю розповів панові Руслану про найважливіші справи і проблеми краю. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав голова ОДА Василь Губаль.

ВІДЕО ДНЯ

Торкнулися як міжнародної співпраці, так і соціальних питань закарпатців. З-поміж іншого, йшлося про потребу співпраці з Кабміном, власне, урядових гарантій для розбудови пунктів пропуску на кордонах та, що особливо актуально, в спільному з угорцями проекті зі зведення автошляху.

Також спілкувалися на тему енергозаміщення та енергоощадження, повідомили про уже зроблене в краї та те, що плануємо. Чи не найскладніші справи – це ремонт доріг в умовах браку фінансування. Звісно, ідеться і про проекти, важливі для екології. Зокрема, планується вже до кінця року облаштувати в області три сміттєсортувальні об’єкти. Опісля попросив в представника Кабміну сприяння у залученні в край інвестицій, а також у справах, пов'язаних з дуже проблемною ситуацією, яка є в Солотвині. Адже з тим, що відбувається там, область сама не впорається. "Пан Роман запевнив, що порушуватиме ці теми у Києві. А вже завтра спільно братимемо участь у відвідинах провідних підприємств області. Розраховую на те, що урядовець оцінить і роботу, і потенціал Закарпаття, аби спільно з центральною владою ми могли здійснювати кроки для розвитку регіону", - зазначив Василь Губаль.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно