Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відвідуваність шкіл Берегова становить 93%

Відвідуваність шкіл Берегова становить 93%
Сьогодні в міській раді Берегова відбулася традиційна апаратна нарада. Кожні відділи та управління мерії доповідали про виконану роботу з початку року. В управлінні соціального захисту населення...

Сьогодні в міській раді Берегова відбулася традиційна апаратна нарада. Кожні відділи та управління мерії доповідали про виконану роботу з початку року.

ВІДЕО ДНЯ

В управлінні соціального захисту населення зокрема повідомили, що не мають заборгованостей по зарплатах та пенсійних виплатах, – зазначає мер Берегова Золтан Бабяк.

Відділ ведення Державного реєстру виборців інформував, що у місті зареєстровано 20 185 виборців. В службі у справах дітей розповіли, що у місті було здійснено 23 усиновлення дітей, 26 дітей перебувають у складних життєвих обставинах. В управлінні освіти серед іншого зазначили, що у закладах освіти працюють 54 особи пенсійного віку, відвідуваність у школах становить 93%, найменша вона в ЗОШ №7, де навчаються переважно ромські діти (близько 72%).

Реклама

В управлінні у справах жінок та дітей, молоді та спорту інформували, що у Берегові зареєстровані 129 багатодітних сімей, з них неблагополучних – 20. З початку року було проведено 8 спортивних масових заходів. За статистичними даними загального відділу міської ради, цьогоріч зареєстровано 908 вхідних документи, видано 100 розпорядження міського голови, отримано 436 звернень громадян.

У місті зареєстрована 31 сім'я, що перебуває у складних сімейних обставинах та 17 дітей-сиріт. У відділі архітектури зазначають, що відповідні паспорти мають 23 літні тераси, а також видано 13 будівельних паспортів.

Реклама

У Центрі надання адмінпослуг з початку року видано 470 довідок земельної сфери, про склад сім’ї – 1225. Хід виконання бюджету становить 124, 8 %.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно