Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жінка опинилась у реанімації: соцмережі облетіла новина про випадок, який трапився в одному із закладів Мукачева

Жінка опинилась у реанімації: соцмережі облетіла новина про випадок, який трапився в одному із закладів Мукачева

У Мукачеві жінка випила сік в кафе і отримала сильні опіки

29 вересня в соцмережах розповіли про випадок, який стався в одному із закладів міста. Компанія з 4 людей прийшла в місцевий заклад і зробила замовлення, серед якого був і сік з бузини.

Однак зробивши ковток, Катерина Шванда відчула різкий біль. А згодом опинилась в лікарні у відділенні реанімації. Журналісти «PMG.ua» поспілкувались із чоловіком Катерини — Віктором. Він розповів, що трапилось із його дружиною.

ВІДЕО ДНЯ

«28 вересня ми пішли на обід в один із місцевих закладів. Замовили сік із бузини. Нам принесли 2 пляшечки соку. Вони не були відкриті. Дружина відкрила цей сік, налила у склянку і зробила ковток. Та раптом почала кричати й побігла у вбиральню промивати рот. Я не зрозумів, що трапилось. Тоді я взяв цей сік і також пригубив. На смак він був дуже кислим, як кислота. Вся ротова порожнина почала пекти. Я побіг за дружиною і виплюнув цю рідину», — розповів Віктор Шванда.

Читайте також:
Хлопчик випив отруту і помер: подробиці жахливої трагедії
Реклама

Чоловік зазначив, що в нього опіки губ та кінчика язика, бо сік він лише пригубив. Натоміть у дружини, яка проковтнула напій, обпечений весь язик та губи, а також опіки стравоходу та шлунку.

В одному із закладів Мукачева жінка випила сік і потрапила до реанімації
В одному із закладів Мукачева жінка випила сік і потрапила до реанімації
Реклама

«Що за речовина була в соці торгової марки „Джерела Карпат“ ми не знаємо. Ми написали заяву в поліцію. Правоохоронці мають віддати цей сік на експертизу. Нас за столом було четверо, тому свідки цього випадку є. Також на відеозаписах закладу видно, що пляшки соку були закриті, коли офіціанти нам їх принесли. Власники закладу до мене підходили, казали, що це не їхня вина», — додав Віктор.

У Мукачеві жінка випила сік і отримала сильні опіки
У Мукачеві жінка випила сік і отримала сильні опіки

Постраждала опублікувала відео з лікарні в соцмережах і показала, в якому вона стані. Жінка зазначила, що після того, як зробила ковток, відчула оніміння та сильну печію.

Реклама

«Мене відвезли до лікарні, а дорогою від шоку в мене почались судоми рук. По приїзду мене направили до реанімаційного відділення для надання допомоги, — зазначила Катерина у своєму дописі. — Виробники соку певно не хочуть брати на себе відповідальність. Особисто до мене звернень не було».

Як стверджує жінка, уникнути відповідальності їм не вдасться. Адже подібний випадок може трапитись ще з кимось.

Вчора приблизно 0 15:00 ось в такому стані я потрапила до лікарні з опіками ротової порожнини, стравоходу та шлунку .Роблю розголос даній ситіації з метаю застерегти вас та ваших рідних . Що ж сталось Прийшовши на обід в один з містцевих закладів ( періодично заходжу туди на обід і раніше ніяких подібних ситуацій не було до закладу претензій немає )я замовила сік із бузини містцевого виробництва ( фото в кінці відео ) як звичайно людина яка неочікую нічого іншого як сік в пляшці я його відкрила та налила в склянку ( для уточнення пляшка була добре закрита так як видала характерний звук) я зробила ковток з склянки і не зрозуміла що сталось , як в моменті оніміння та сильна печія я підірвалась та побігла до туалету промивати ротову порожнину , зрозумівши що то може бути я впала в шок почала викликати рвону ,ще гірше ніби знов те саме лиш вже сильніші відчуття , не дочекавшись швидкої допомоги мене відвезли до лікарні де в дорозі від шоку в мене почались судоми рук . По приїзду мене направили до реанімаційного відділення для надання допомоги , дякую всім лікарям . І на даний момент буде тривати слідцво , виробники соку певно не хочуть брати на себе відповідальність , особисто до мене звернень не було я знаю що вони хочуть уникнути відповідальності але це не мине просто так . Я думаю ви б не хотіли бути на моєму містці а тим паче я б не хотіла щоб це була чиясь дитина . На данний момент іде встановлення яка саме речовина була в пляшці та хто винен в цьому . Бережіть себе та близьких і не купуйте продукцію даного виробника якщо не хочете мати проблеми із здоров’ям які легко не минуть

Posted by Катерина Пухніченко on Friday, September 29, 2023
Жінка випила сік і отримала сильні опіки

Нагадаємо, на Закарпатті виявили небезпечне інфекційне захворювання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно