Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хуст готується відзначити 925-ий День народження

Хуст готується відзначити 925-ий День народження
10 травня Хуст відзначатиме 925-ий День народження. Уже зараз керівництво населеного пункту інтенсивно готується до урочистостей. Цими днями у Хустській міській раді пройшло засідання оргкомітету,...

10 травня Хуст відзначатиме 925-ий День народження. Уже зараз керівництво населеного пункту інтенсивно готується до урочистостей.

ВІДЕО ДНЯ

Цими днями у Хустській міській раді пройшло засідання оргкомітету, де повністю визначилися із заходами, які супроводжуватимуть святкування.

– Ювілейні роковини міста над Тисою пройдуть без особливої помпезності, однак ми не відмовилися від святкування, як торік, – розповів сценарист Сергій Гержик. – Тож хустяни проведуть дозвілля цікаво і змістовно. Святкування триватиме три дні – із 8 до 10 травня і на містян та гостей Хуста чекає насичена яскрава програма. І все ж гучних розваг у райцентрі цьогоріч не буде, зважаючи на те, що в країні війна.

Реклама

– Розумію, що в Україні вкрай напружена політична ситуація, економіка також бажає кращого, проте краяни чекають хоч на якісь заходи. Тож плануємо урочисте відкриття центральної частини міста, погашення ювілейного конверту та марки 925-річчя міста Хуст, нагородження переможців міського рейтингу «Гордість міста», вшанування відомих земляків та закладення Алеї Героїв, – зазначив секретар Хустської міської ради Володимир Ерфан.

Також у рамках днів святкування у всіх церквах міста молитимуться за мир, за Україну та за Хуст, працюватиме виїзна торгівля, проходитиме благодійна виставка-продаж учнівських робіт (виручені кошти спрямують на підтримку бійців АТО), на дітей чекають спортивні заходи, свято Морозива, ігри з клоунами, велоперегони, а на дорослих – виступи відомих колективів та сольних виконавців.

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно