Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття відвідали школярі та студенти з чеської Височини

Закарпаття відвідали школярі та студенти з чеської Височини
Голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з керівником дитячо-юнацького табору чеського краю Височина Яном Бурдою. Гості з партнерського краю Височина вивчали умови відпочинку в дитячих...

Голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з керівником дитячо-юнацького табору чеського краю Височина Яном Бурдою. Гості з партнерського краю Височина вивчали умови відпочинку в дитячих таборах на Закарпатті. Керівник делегації, семеро школярів та студентів з Височини тиждень перебували в селі Богдан Рахівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів Ян Бурда, вони оглянули умови, в яких зможуть відпочити чеські діти. Їм все сподобалося, особливо, гостинність закарпатців, і звісно ж чудова природа. «Із новин ми знаємо, що в Україні непроста ситуація. Але будемо закликати наших співвітчизників їхати сюди. Ми тут дуже гарно провели час, і для організації відпочинку дітей – це унікальний край», - зазначив керівник організації.

Володимир Чубірко вважає, що вже цього літа можливо організувати літні дитячі табори відпочинку для чеських дітей на Закарпатті, і, відповідно, наших дітей у чеській Височині. Минулого року делегація з ужгородської ЗОШ №3, яку оновлювали коштом чеських партнерів, мала змогу відвідати Височину. Для них були організовано чудові умови для відпочинку. Цього року, як запевнив керівник облради Володимир Чубірко, таку практику буде продовжено, - повідомляє прес-служба Закарпатської облради.

Реклама

Наприкінці зустрічі керівник ради організував для гостей екскурсію будівлею обласної ради, зведеної за часів Першої Чехословацької Республіки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно