Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Протягом доби на Закарпатті вогонь знищив три автівки (ФОТО)

Протягом доби на Закарпатті вогонь знищив три автівки (ФОТО)
Ввечері 16 квітня в Ужгороді на вул. Мукачівській під час руху загорівся автомобіль ВАЗ-2105. Водій машини помітив дим з-під капота і з’їхав на узбіччя, а перехожі о 19:22 повідомили про пожежу до...

Ввечері 16 квітня в Ужгороді на вул. Мукачівській під час руху загорівся автомобіль ВАЗ-2105. Водій машини помітив дим з-під капота і з’їхав на узбіччя, а перехожі о 19:22 повідомили про пожежу до оперативно-рятувальної служби. Однак допомоги рятувальників не знадобилося. Ще до прибуття пожежних підрозділів шофер разом з іншими водіями загасили вогонь у моторному відсіку. Полум’я встигло знищити акумулятор, проводку і двірники, а також пошкодити моторний відсік і капот автомобіля. Причину виникнення пожежі та завдані збитки встановлюють правоохоронні органи.

ВІДЕО ДНЯ

Через кілька годин, у ніч на 17 квітня, пожежа охопила автомобіль «Шкода Октавія», припаркований на подвір’ї багатоповерхового житлового будинку по вул. Т.Шевченка, що в смт. Великий Березний. Власник машини у цей час був вдома. Загорання помітила його сусідка, яка о 02:17 подзвонила до служби порятунку «101», - констатують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Через запізніле повідомлення на час прибуття відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини автомобіль був повністю охоплений полум’ям. О 02:30 загорання вдалося локалізувати й о 02:38 – повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогонь знищив обшивку салону автомобіля, чотири покришки, моторний відсік і пошкодив лакофарбове покриття на транспортному засобі. Причина появи вогню та завдані стихією збитки встановлюються.

Реклама

Майже одночасно з цим загорівся автомобіль «Фольцваген Пасат», що знаходився біля п’ятиповерхівки на вул. І.Зріні в Мукачеві. Пожежу помітили мешканці будинку, котрі розбудили власника машини та о 02:22 зателефонували до оперативно-рятувальної служби.

На місце події виїхали бійці 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 02:30 вогнеборці локалізували пожежу і через 10 хвилин – ліквідували її. Полум’я встигло знищити відсік двигуна і лобове скло, а також пошкодити салон автомобіля. Встановленням причини загорання і суми завданих збитків наразі займаються правоохоронці.

Реклама
Протягом доби на Закарпатті вогонь знищив три автівки (ФОТО) – 01
Протягом доби на Закарпатті вогонь знищив три автівки (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно