Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Спроби ввезення угоркою контрабандних миючих засобів завершились невдало

Спроби ввезення угоркою контрабандних миючих засобів завершились невдало

Спроби ввезення угоркою контрабандних миючих засобів завершились невдало
Напередодні, зі Словаччини в Україну через митний пост «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС, громадянка Угорщини на автомобілі «Opel Vectra» намагалась контрабандно перемістити миючі засоби для...

Напередодні, зі Словаччини в Україну через митний пост «Ужгород» Закарпатської митниці ДФС, громадянка Угорщини на автомобілі «Opel Vectra» намагалась контрабандно перемістити миючі засоби для догляду за волоссям.

ВІДЕО ДНЯ

Її дії зазнавали фіаско крок за кроком. По-перше, працівники митниці авто іноземки із «зеленого коридору», який вона обрала, перевели в бокс поглибленого огляду. По-друге, тайники під днищем багажного відсіку, які приховували 128 пластмасових пляшок, чорна тканина, яка прикривала 65 пляшок на задньому сидінні пасажира, гумовий коврик на підлозі автомобіля під переднім сидінням пасажира – 25 пляшок, так само 25 пляшок, але на підлозі під сидінням водія, прикриті гумовим ковриком, 18 пляшок – на полиці розташованій за заднім рядом пасажирських сидінь в салоні автомобіля прикриті чорною тканиною, 84 пластикових пляшок – в ніші для запасного колеса, прикриті повстяним ковриком, – всі ці схованки митники знайшли і те, що вони приховували – вилучили, а це 345 пляшок «миючих засобів для догляду за волоссям», - йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

У своєму поясненні іноземка зазначила, що приховані від митного контролю товари є її власністю, а приховала вона їх через те, що хотіла уникнути оподаткування при ввезенні засобів для догляду за волоссям на територію України.

Реклама

Таким чином, громадянка, вчинила дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням їх від митного контролю, використовуючи способи, що утруднюють їх виявлення та спеціально виготовлені тайники.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених ч. 1 статті 483 Митного кодексу України.

Реклама

Наразі автомобіль та товари вилучено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно