Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Колективу Закарпатського облмуздрамтеатру представили нового керівника (ФОТО)

Колективу Закарпатського облмуздрамтеатру представили нового керівника (ФОТО)

Колективу Закарпатського облмуздрамтеатру представили нового керівника (ФОТО)
Відповідно до наказу начальника управління культури Закарпатської ОДА Юрія Глеби, з 16 квітня до тимчасового виконання обов’язків директора провідної театральної установи краю приступив Василь...

Відповідно до наказу начальника управління культури Закарпатської ОДА Юрія Глеби, з 16 квітня до тимчасового виконання обов’язків директора провідної театральної установи краю приступив Василь Марюхнич.

ВІДЕО ДНЯ

Цього ж дня відбулося представлення нового керівника театральному колективу. Багато розповідати про себе не довелось, адже донедавна Василь Марюхнич майже 10 років перебував на посаді заступника начальника управління культури облдержадміністрації, до того ж – курував діяльність театрально-концертних установ і мистецьких навчальних закладів краю. Попри те, що новопризначений очільник розуміє специфіку роботи театру, він попросив у колективу підтримки та пропозицій щодо покращення стану справ. "Розуміючи, що театр – це живий організм, не хочеться грубо втрутитись у його роботу, – каже Василь Марюхнич, – Тож у найближчі дні я буду радий вислухати кожного працівника театру, аби намітити спільні орієнтири в нашій роботі".

Серед іншого, йшлося і про необхідність подбати про збільшення прибутків театру, задіявши для цього всі можливі механізми: від більш плідної співпраці з орендарями театральних приміщень до активнішої гастрольної діяльності трупи.

Реклама

Нагадаємо, торік попередньому директору театру колектив висловив недовіру, в зв’язку з чим управлінню культури 15 квітня довелось розірвати контракт із керівником. Увесь цей час обов’язки директора закладу виконував заступник – Анатолій Кримусь, - інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Наразі Василя Марюхнича призначено виконувачем обов’язків директора, остаточно ж кандидатуру нового керівника театру затвердять уже в травні – на пленарному засіданні чергової сесії обласної ради.

Реклама
Колективу Закарпатського облмуздрамтеатру представили нового керівника (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно