Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівники ДСО спіймали викрадача люку "на гарячому"

Працівники ДСО спіймали викрадача люку "на гарячому"
На вулиці ще й не стемніло, як ужгородські «металісти», проїжджаючи вулицею Собранецькою, вирішили прихопити з собою кришку каналізаційного люку. Впіймали на «гарячому» трьох місцевих жителів...

На вулиці ще й не стемніло, як ужгородські «металісти», проїжджаючи вулицею Собранецькою, вирішили прихопити з собою кришку каналізаційного люку. Впіймали на «гарячому» трьох місцевих жителів працівники Державної служби охорони, які якраз здійснювали патрулювання.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловіки завантажували арматуру та каналізаційний люк в автомобіль моделі "Хюндай" близько 19 вечора. Та не судилось підзаробити на краденому металі – вже за кілька хвилин підозрюваних доставили у відділок, для подальшого встановлення обставин злочину, – повідомляє УДСО при УМВС України в Закарпатській області.

Власне, якщо говорити про проблему викрадання люків в Ужгороді, то вона, нажаль, актуальна вже багато років поспіль.

Реклама

– Зараз у місті не вистачає близько сотні люків і винні в цьому, насамперед, ось такі крадії, – каже Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов.

– Я дуже вдячний працівникам Держохорони за те, що затримали викрадачів кришок люків. Це ще й дуже велика виховна робота. Ті, хто краде, отримують дуже мізерні гроші за здані на брухт кришки, а для Ужгорода створюють великі проблеми. По-перше, є небезпека, що якийсь пішохід впаде і покалічиться, чи водій поб’є машину, якщо люк вкрадуть на проїжджій частині. По-друге, треба виділяти немалі гроші з міського бюджету, щоб замінити вкрадену кришку. За нинішніми цінами, чавунний люк коштує близько 1700 гривень і ще близько 200 гривень потрібно, щоб провести всі роботи з його встановлення, - повідомив міський голова.

Реклама

– Під час патрулювання спецгрупи затримання ДСО й надалі будуть на сторожі й пильнуватимуть таких «бізнесменів», - додав начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області Андрій Литовченко.

Люди повинні знати, що і за такі злочини доведеться відповідати, а кілька гривень, які потенційно заробиш на зданій у брухт кришці, не йдуть ні в яке порівняння з суворим покаранням, яке доведеться понести.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно