Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Закарпатті хочуть реорганізувати комунальні заклади облради у сфері охорони здоров’я

На Закарпатті хочуть реорганізувати комунальні заклади облради у сфері охорони здоров’я

На Закарпатті хочуть реорганізувати комунальні заклади облради у сфері охорони здоров’я

Проєкт відповідного рішення уже найближчим часом розгляне профільна комісія Закарпатської обласної ради, відтак його буде внесено для розгляду на сесії 16 листопада ц.р.

Про стан готовності до цього процесу окремих обласних медичних установ дізнавався заступник голови облради Василь Дем’янчук.

ВІДЕО ДНЯ

Насамперед — разом із керівником профільної комісії Ольгою Олексик відвідали Закарпатську обласну клінічну лікарню імені Новака, – пише пресслужба облради.

Тут завершується процес запуску апарату комп’ютерної томографії у реконструйованому приміщенні. За словами головлікаря закладу Юрія Яцини, апарат, після улагодження усіх процедур, буде запущено в роботу до кінця року.

Реклама
Читайте також:
В Україні буде створено резерв медпрацівників: для чого

У цій же будівлі облаштовано зручний коридор для очікування та приміщення під апарат магнітно-резонансної терапії. У закладі успішно діє відділення реабілітації для стаціонарних пацієнтів. Його персонал систематично обмінюється досвідом із колегами зі США та окремих країн ЄС. На час візиту Василя Дем’янчука, якраз відбувався такий практичний процес...

Реклама

У Центрі легеневих хвороб, який заступник голови облради проінспектував наступним — 160 ліжок. За словами медичного директора Любові Марковцій, будівля займає площу у понад 4 гектари та обладнана 7-ма генераторами.

У центрі успішно функціонують амбулаторно-клінічна служба, стаціонар, поліклінічне відділення, діагностичні кабінети та медична лабораторія, є відокремлені підрозділи, здійснюються виїздні обстеження пацієнтів.

Наостанок посадовець облради відвідав Обласний госпіталь ветеранів, де завершується ремонт приміщення з метою облаштування більшої зали для фізичної реабілітації.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно