Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

З травня у Берегові запрацює соціальна кухня (ФОТО)

З травня у Берегові запрацює соціальна кухня (ФОТО)
15 квітня у Берегові відбулося пленарне засідання позачергової 41-ї сесії міської ради. Народні обранці зібралися для вирішення двох питань, що стосувалися затвердження Програми забезпечення...

15 квітня у Берегові відбулося пленарне засідання позачергової 41-ї сесії міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Народні обранці зібралися для вирішення двох питань, що стосувалися затвердження Програми забезпечення гарячим харчуванням малозабезпечених громадян міста на 2015 рік «Соціальна кухня».

Відомо, що історичні церкви міста та допомогу Угорщини в Берегові хочуть організувати безкоштовні гарячі обіди орієнтовно для 300 нужденних містян.

Реклама

За задумом, кожен депутат міської ради на своєму мажоритарному окрузі сформує список із осіб, котрі, на думку народного обранця, потребують харчування. Іншу частину списку формуватимуть через представників історичних церков міста.

Слід зазначити, що в історії Берегова така ідея втілюватиметься перше. Тому, звісно, у втіленні соціальної кухні в дію постає ряд організаційних питань. Попередньо безкоштовне харчування має діяти на площі біля вокзалу, де буде встановлено намет. Однак розглядається можливість її перенесення у вільне приміщення. Також містяни, які отримали спеціальні талони, зможуть їжу забирати додому, або ж спожити її на місці. Відсоток осіб, які не можуть самостійно пересуватися, отримуватимуть харчі за місцем проживання. Для організації роботи будуть залучені волонтери, самі депутати. Міська рада оплачуватиме організаційні моменти, роботу повара, адміністратора та медсестри.

Реклама

Загалом соціальна кухня у Берегові має запрацювати до 1 травня. З міського бюджету депутати виділили на це 76 тис. грн зекономлених коштів міського бюджету.

З травня у Берегові запрацює соціальна кухня (ФОТО) – 01
З травня у Берегові запрацює соціальна кухня (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно