Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє ужгородок ледь не стали жертвами телефонних шахраїв

Троє ужгородок ледь не стали жертвами телефонних шахраїв
Під приводом «вирішення питання» стосовно родичів, які нібито скоїли правопорушення та знаходяться в міліції, пройдисвіти намагалися ошукати двох ужгородок та жительку Рівненської області. У казочки...

Під приводом «вирішення питання» стосовно родичів, які нібито скоїли правопорушення та знаходяться в міліції, пройдисвіти намагалися ошукати двох ужгородок та жительку Рівненської області. У казочки шахраїв жінки не повірили, гроші не переказали. Натомість зв’язалися з рідними та звернулися до Ужгородського міськвідділу міліції.

ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло від 47-річної мешканки міста. Жінка розповіла, що на її мобільний телефон зателефонував невідомий чоловік, представився знайомим її сина та повідомив, що останній потрапив у міліцію після бійки. А для вирішення спірних питань необхідно перерахувати 6000 гривень на вказаний ним рахунок в банку, - стверджують в Ужгородському МВ УМВС.

Вже через годину до міськвідділу міліції надійшло ще одне подібне повідомлення. 34-річна вчителька початкових класів однієї з шкіл м.Ужгорода розповіла правоохоронцям, що їй зателефонував невідомий громадянин та повідомив, що її чоловік потрапив у міліцію і терміново потрібно 20000 доларів США.

Реклама

Ще одне повідомлення надійшло від 55-річного мешканця Рівненської області, який на даний час перебуває у справах в Ужгороді. При розмові з правоохоронцями чоловік розповів, що невідомий чоловік намагався виманити від його 74-річної мами 2000 гривень. З’ясувалося, що близько 3-ї години ночі на мобільний телефон старенької зателефонував незнайомець та повідомив, що її син нібито потрапив у міліцію, а для непритягнення його до відповідальності негайно потрібно перерахувати 2000 гривень.

На щастя, всі три жінки не повірили у видумані історії пройдисвітів. Гроші вони не переказали, а зв’язалися з своїми рідними й з’ясували, що у тих усе в порядку і ніяких проблем нема.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно