Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пожежники врятували два будинки від знищення їх вогнем

Пожежники врятували два будинки від знищення їх вогнем
Ввечері, 9 квітня, у с. Бороняво Хустського району загорівся одноповерховий житловий будинок. У момент появи вогню в оселі перебувала господарка, яка й помітила пожежу в кімнаті та о 17:00 подзвонила...

Ввечері, 9 квітня, у с. Бороняво Хустського району загорівся одноповерховий житловий будинок. У момент появи вогню в оселі перебувала господарка, яка й помітила пожежу в кімнаті та о 17:00 подзвонила до служби порятунку «101». Тим часом на місце події збіглися мешканці сусідніх будинків, які почали самотужки гасити полум’я.

ВІДЕО ДНЯ

Боротьбу з вогнем продовжили бійці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 17:30 локалізували загорання й о 17:45 – повністю його ліквідували. Завдяки злагодженим діям пожежників дерев’яний будинок вдалося врятувати від знищення полум’ям. Пошкоджено було вікно та двері житлової кімнати й частину домашнього майна. Причину виникнення пожежі та завдані збитки наразі встановлюють правоохоронні органи, – йдеться у повідомленні У ДСНС України у Закарпатській області.

Того ж дня о 20:00 до оперативно-рятувальної служби Хустського району надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на вул. Міській, що в Хусті. Сусідка повідомила власникам обійстя, що в них горить літня кухня і вогонь вже перекидається на дах розташованого впритул житлового будинку. Ті, в свою чергу, одразу ж викликали пожежні підрозділи.

Реклама

На місце події оперативно прибули бійці ДПРЧ-10, котрі о 20:10 локалізували пожежу та о 20:30 – ліквідували її. Своїми діями вогнеборці завадили подальшому поширенню полум’я на будинок і тим самим врятували його від знищення. Внаслідок пожежі було знищено 1,5 кв. м. перекриття та частину домашнього майна у надвірній споруді, а також пошкоджено стіни літньої кухні. Причину появи вогню, так само як і завдані стихією збитки, встановлюють правоохоронці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно