Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Безгольова нічия "Говерли" та "Іллічівця" у Мукачеві

Безгольова нічия "Говерли" та "Іллічівця" у Мукачеві
9 квітня у Мукачеві на стадіоні «Авангард» команди U-21: ужгородська «Говерла» та маріупольський «Іллічівець» закінчили свій матч безгольовою нічиєю. Обидві команди вже з перших хвилин...

9 квітня у Мукачеві на стадіоні «Авангард» команди U-21: ужгородська «Говерла» та маріупольський «Іллічівець» закінчили свій матч безгольовою нічиєю.

ВІДЕО ДНЯ

Обидві команди вже з перших хвилин продемонстрували не надто вражаючий футбол. Футболісти обох клубів йшли в атаку нерішуче й малими силами. Зате чоловічої боротьби вони не уникали. Цупка боротьба, і що головне, велика кількість грубих фолів, - йдеться у повідомленні прес-служби ФК "Говерла".

І все таки, до перемоги була ближча ужгородська команда. Підопічні В’ячеслава Пінковського мали декілька реальних можливостей, аби вирвати домашню перемогу. Проте, декілька ударів у виконанні Роберта Гегедоша не знайшли своєї цілі. Також хороші шанси мали двоє футболістів, що вийшли на заміну: Богдан Павлич та Крістіан Добош, але й вони не змогли відзначитись у воротах знайомого нам Чурилова.

Реклама

По тайму відіграли Бабенко та Бонь. Обидва не мали особливих труднощів у матчі, але й пригод у своїх воріт, теж не натворили.

Команди, сильнішого не виявили. До кінця матчу на табло продовжували триматися нулі.

Реклама

Нагадаємо, поєдинок основних команд «Говерли» та «Іллічівця» відбудеться сьогодні, 10 квітня о 17:00 на ужгородському «Авангарді».

«Говерла» (U-21) - «Іллічівець» (U-21) 0:0

«Говерла»: Дмитро Бабенко (Мирослав Бонь, 46), Ігор Коротецький, Лоренцо Шимич (Крістіан Добош, 78), Станіслав Котьо, Андрій Микитишин (Микола Ількович, 55), Юрій Тома (Богдан Павлич, 67), Євген Добровольський, Михайло Реплюк, Віталій Федорів, Крістіан Сегедій (Олександр Бако, 69), Роберт Гегедош«Іллічівець»: Олександр Чурилов, Богдан Суходуб, Олексій Сіробаба (Вадим Терехін, 46), Іван Цюпа, Олександр Дехтяренко, Дмитро Скоблов, Олександр Лучик, Микола Шапаренко (Дмитро Чудновець, 90+4), Максим Жичиков (Олег Єременко, 80), Микита Кравченко (Максим Прядун, 68), Владислав Кондрашев (Ігор Биковський, 65)

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно